INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Documentul de referinţă al reţelei (DRR) a fost elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care compania le oferă clienţilor săi (operatorii de transport feroviar de marfă şi de călători care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR), pentru a aplica prevederile directivei 2001/14/EC a Uniunii Europene, transpusă în România prin Ordonanţa Guvernului nr. 89/2003, aprobată prin Legea 8/2004, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 178 din 2 martie 2004.

Acest Document este conceput ca o sursă de informaţii pentru operatorii de transport feroviar, cuprinzând informaţiile relevante care sunt disponibile şi este actualizat în permanenţă, pe măsură ce apar noi informaţii.

Documentul de faţă nu are putere contractuală. Rolul lui este de îndrumător, cei interesaţi putând să găsească aici detaliat regulile generale, termenele, procedurile şi criteriile referitoare la sistemele de tarifare şi de alocare a capacităţilor de infrastructura; acest document conţine, de asemenea, informaţiile necesare pentru a se permite introducerea cererilor de capacităţi de infrastructură, ca şi formularul de contract de acces pe infrastructura feroviară, care este baza legală prin care se permite unui operator accesul pe reţeaua feroviară din România, administrată de CFR SA.

DRR versiunea 5.0 se aplică începând cu mersul de tren 2012/2013 şi este valabilă şi pentru perioadele mersurilor de tren ulterioare. Dacă intervin modificări relevante care trebuie publicate înaintea începerii elaborării mersului de tren următor, se va elabora şi publica o versiune adecvată.

Documentul de referinţă al reţelei poate fi descărcat din pagina de download. La cerere el poate fi oferit contra cost, în formă electronică (CD-ROM) sau tipărită.

Pentru precizări şi informaţii suplimentare privind DRR şi procesul de alocare a traselor vă rugăm să contactaţi:

 

Compania Naţională de Căi Ferate - CFR SA      Direcția Trafic

 

Bd. Dinicu Golescu nr.38, sector 1 Bucureşti 010873, România

 

web: www.cfr.ro

Director Trafic: Marian COŢOFANĂ

Telefon: +40 21 319 25 10, Fax: +40 21 319 25 11

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Download

Versiuni precedente ale Declaraţiei Reţelei CFR

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA