INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/513/23.08.2021

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Traficul feroviar a fost oprit temporar în stația CF Balota

 

Bucureşti, 23 august 2021

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, în stația CF Balota (linie simplă electrificată) unde, în jurul orei 10,50, al 12-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat.

 

Trenul care aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Rail Cargo România, circula pe relația Severin – Balota și avea în compunere 14 de vagoane (goale).

 

Menționăm faptul că, personalul de intervenție al Regionalei CF Craiova se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată de deraiere.

 

Până la reluarea circulației, CFR SA va asigura transbordare cu mijloace auto, pe relația Balota - Orșova, pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează zona afectată de deraiere.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului vor avea drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

...................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media