Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/336/14.10.2019

Marius CHIPER revine la conducerea Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA

Bucureşti, 14 octombrie 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că luni, 14 octombrie 2019, membrii Consiliului de Administrație l-au numit pe domnul Marius CHIPER, director general interimar.

Marius CHIPER, de profesie inginer și cu o experiență profesională de 25 de ani în sectorul feroviar, a ocupat până în prezent funcția de director general adjunct Investiții din cadrul companiei, iar din poziția de director general interimar, funcție deținută și în perioada 2015-2017, va coordona întreaga activitate a CNCF CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică.

Menționăm faptul că această decizie a fost luată după revocarea din funcția de director general interimar a domnului Constantin AXINIA.