INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.......................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/322/30.09.2019

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Transbordare auto între stațiile de cale ferată Prunișor - Drobeta Turnu Severin

 

 

 

 

 

București, 30 septembrie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă la această oră, pe raza Regionalei CF Craiova, după ce un vagon din compunerea unui tren de marfă s-a răsturnat și 2 vagoane au deraiat, între stațiile CF Drobeta Turnu Severin Mărfuri - Valea Albă. Trenul care aparține operatorului național SNTFM CFR Marfă avea în compunere 41 vagoane încărcate cu suc și circula în relația Sudrigiu - București Vest.

 

Personalul de specialitate ale Regionalei CF Craiova este deja la fața locului pentru a lua toate măsurile necesare accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenție, în vederea ridicării și repunerii pe șină a vagoanelor.

 

Până la finalizarea intervențiilor din zona deraierii, Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între stațiile Prunișor - Drobeta Turnu Severin pentru călătorii din trenurile care tranzitează zona respectivă.

 

Cauzele producerii deraierii vor fi stabilite de comisia de investigare.

................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN