Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/275/14.08.2019

Tel/Fax: 021.311.70.80;

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Proiectile descoperite lângă linia de cale ferată

București, 14 august 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineți, în timpul lucrărilor de reparație capitală efectuate la podul CF situat la km 20, între stațiile Beclean pe Someș și Coldău au fost descoperite două proiectile. Au fost anunțate autoritățile locale abilitate (ISU Bistrița) să intrevină în astfel de situații, acestea fiind deja la fața locului.

Precizăm că în intervalul 13:00 – 15:00, când va avea loc ridicarea și detonarea proiectilelor, circulația feroviară între stațiile Beclean pe Someș și Coldău va fi oprită temporar, iar trenurile aflate în circulație vor staționa în gările adiacente.

Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că atât CFR SA, cât și autoritățile abilitate, acționează, astfel încât traficul feroviar să fie redeschis în condiții de siguranță.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media