INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/275/14.08.2019

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Proiectile descoperite lângă linia de cale ferată

 

 

București, 14 august 2019

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineți, în timpul lucrărilor de reparație capitală efectuate la podul CF situat la km 20, între stațiile Beclean pe Someș și Coldău au fost descoperite două proiectile. Au fost anunțate autoritățile locale abilitate (ISU Bistrița) să intrevină în astfel de situații, acestea fiind deja la fața locului.

 

Precizăm că în intervalul 13:00 – 15:00, când va avea loc ridicarea și detonarea proiectilelor, circulația feroviară între stațiile Beclean pe Someș și Coldău va fi oprită temporar, iar trenurile aflate în circulație vor staționa în gările adiacente.

 

Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că atât CFR SA, cât și autoritățile abilitate, acționează, astfel încât traficul feroviar să fie redeschis în condiții de siguranță.

 

.......................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media