Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/166/18.04.2019

Circulaţie feroviară redeschisă și pe firul II, între staţiile Coldău - Beclean pe Someş

Bucureşti, 18 aprilie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că traficul feroviar între staţiile Coldău - Beclean pe Someş a fost redeschis la ora 20.00 și pe firul II, odată cu finalizarea operațiunilor de ridicare și repunere pe șină a vagonului deraiat.

Traficul feroviar pe firul I a fost redeschis la ora 15.35.

Vă reamintim că circulaţia trenurilor a fost închisă pe raza localităţii Beclean, după ce un tir care transporta material lemnos a fost lovit de un tren de pasageri, la trecerea la nivel de la km 23+889, unde instalaţia de semnalizare acustică şi luminoasă funcţiona normal în momentul impactului.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

...................................................................................................................................................................................................................................................