INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.......................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/161/17.04.2019

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Regionala CF Bucureşti repară zona carosabilă de la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Teişani, judeţul Prahova

 

 

 

Bucureşti, 17 aprilie 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că joi, 18 aprilie 2019, în intervalul orar 9.30-19.00, pe raza Regionalei CF Bucureşti, se vor executa lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de reparaţii în zona carosabilă de la trecerea la nivel care intersectează DJ 100N cu calea ferată Ploieşti-Măneciu, la km 39+317, pe teritoriul comunei Teişani, din judeţul Prahova.

 

Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea datelor din beton deteriorate şi a materialelor de cale șină/traverse din zona pasajului.

 

În intervalul orar necesar desfăşurării acestor lucrări, pe raza comunei Teişani circulaţia rutieră se va închide total pe DJ 100N, de la intersecţia cu DN1A, km 118+450, până la intersecţia DJ 219, traficul fiind deviat pe rută ocolitoare, astfel:

 

  • DN1A, km 116+705 (Teişani) - Dc18A - DJ219 - DJ100N (Teişani) - pentru sensul de circulaţie Teişani - Slănic
  • DJ100N (Teişani) - DJ219 - Dc18A - DN1A, km 116+705 (Teişani)- pentru sensul de circulaţie Slănic - Teişani

 

Menţionăm faptul că lucrările de întreţinere la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.

 

CFR SA solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în trafic.

................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

 

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA