SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.......................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/161/17.04.2019

Regionala CF Bucureşti repară zona carosabilă de la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Teişani, judeţul Prahova

Bucureşti, 17 aprilie 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că joi, 18 aprilie 2019, în intervalul orar 9.30-19.00, pe raza Regionalei CF Bucureşti, se vor executa lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de reparaţii în zona carosabilă de la trecerea la nivel care intersectează DJ 100N cu calea ferată Ploieşti-Măneciu, la km 39+317, pe teritoriul comunei Teişani, din judeţul Prahova.

Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea datelor din beton deteriorate şi a materialelor de cale șină/traverse din zona pasajului.

În intervalul orar necesar desfăşurării acestor lucrări, pe raza comunei Teişani circulaţia rutieră se va închide total pe DJ 100N, de la intersecţia cu DN1A, km 118+450, până la intersecţia DJ 219, traficul fiind deviat pe rută ocolitoare, astfel:

• DN1A, km 116+705 (Teişani) - Dc18A - DJ219 - DJ100N (Teişani) - pentru sensul de circulaţie Teişani - Slănic
  • DJ100N (Teişani) - DJ219 - Dc18A - DN1A, km 116+705 (Teişani)- pentru sensul de circulaţie Slănic - Teişani

Menţionăm faptul că lucrările de întreţinere la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.

CFR SA solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în trafic.

................................................................................................................................................................................................................................