SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA.......................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/159/16.04.2019

CFR a ridicat restricţiile de viteză între Timişu de Sus- Dîrste

Bucureşti, 16 aprilie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că au fost finalizate lucrările de reparaţii pentru ridicarea restricţiilor de viteză executate pe fir II, între staţiile Timişu de Sus - Dîrste. Sursa de finanţare a lucrărilor, în valoare de 447.000 lei, a fost asigurată din fonduri proprii ale companiei.

În cadrul programului de reparaţii, derulat pe intervalul de staţii Timişu de Sus - Dârste, firul II, km 156+727-158+088, s-au executat lucrări de înlocuire a aproximativ 800 de traverse de lemn cu traverse din beton şi lucrări de buraj tehnologic pe întrega zonă, care cuprinde cinci curbe cu raze de 260 m - 300 m şi declivităţi de până la 27‰.

Menționăm că aceste lucrări sunt cuprinse în programul anual de reparații și consolidare a infrastructurii feroviare derulat din fonduri proprii ale CFR SA în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulație a trenurilor, prin creşterea vitezei, a gradului de siguranţă şi confort.

................................................................................................................................................................................................................................