INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Serviciul Comunicare Mass-Media                

Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/141/04.02.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comunicat de presă

 

Accident la o trecere la nivel cu calea ferată, între staţiile Feteşti şi Movila

 

 

 

 

 

 

Bucureşti, 02 aprilie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Feteşti şi Movila este închis la această oră din cauza unui accident înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 84+760, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, unde un tren privat de marfă a lovit un tir al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să respecta semnificaţia rutieră de la trecerea la nivel.

 

În urma impactului nu au rezultat victime, însă locomotiva trenului de marfă a deraiat de un boghiu, iar doi stâlpi de susţinere a liniei de contact au fost avariaţi. Echipele de intervenţie ale Regionalei CF Constanţa vor acţiona pentru eliberarea gabaritului şi redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp.

 

Menţionăm faptul că până în jurul orei 18.30 niciun tren de călători nu este programat să tranziteze zona respectivă.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. vă asigură că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp şi în condiții de siguranță.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA