INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulația feroviară a fost reluată între Valea Alba și Drobeta-Turnu Severin Mărfuri

 

 

Bucureşti, 26 ianuarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la ora 10.00 s-a redeschis linia Valea Alba - Drobeta - Turnu Severin Mărfuri, iar circulația trenurilor s-a reluat în condiții normale de trafic.

 

De asemenea, menționăm faptul că și la intrare în Capitală se circulă la această oră în condiții normale pe ambele fire între Buftea - Periș - Crivina, însă personalul feroviar rămâne pe teren, pentru verificare și intervenție, dacă situația o impune din nou.

 

În ceea ce priveste tronsonul București - Lehliu, personalul de intervenții face ultimele verificări și pe acest interval de stații, astfel încât circulația trenurilor să se reia în condiții normale, fără atașarea suplimentara a unei locomotivei Diesel.

 

Pe restul rețelei feroviare, traficul se desfășoară în condiții de iarnă, dar fără implicații majore în circulația trenurilor.

 

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

..................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN