Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/28/16.01.2019

Comunicat de presă

Călătorii din trenul IR 1818 au fost preluaţi cu un mijloc auto pănă în staţia ILIA

Bucureşti, 16 ianuarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că pasagerii din trenul IR 1818 (Timişoara Nord - Târgu Mureş Sud) au fost preluaţi la ora 11.54 din staţia Marginea cu un mijloc auto, care îi va tansporta până în staţia CF ILIA, de unde îşi vor continua călătoria cu alte trenuri care au traseu comun.

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara rămâne închis între staţiile Dobra şi Holdea până la finalizarea operaţiunilor de ridicare şi retragere a tirului de pe calea ferată, intervenţii desfăşurate la această oră de reprezentanţii ISU, care care vor acţiona în zonă cu o macara de mare tonaj.

Vă reamintim că circulaţia trenurilor în judeţul Hunedoara a fost închisă în cursul dimineţii, după ce un autotren a derapat de pe DN 68A şi s-a oprit pe calea ferată, blocând circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia - Lugoj.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de producereea acestui eveniment rutier şi îi asigură că personalul feroviar aflat la faţa locului va acorda tot sprijinul necesar reprezentanţilor ISU pe parcursul operaţiunilor de ridicare şi retragere a tirului de pe calea ferată, astfel încât circulaţia trenurilor pe ruta directă Ilia - Lugoj să fie reluată în condiţii de siguranţă.

...................................................................................................................................................................................................................................................