Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/452/17.12.2018

Personalul feroviar acţionează la această oră pe două secţii de cale ferată

Bucureşti, 17 decembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că la această oră se intervine cu utilaje şi personal de specialitate pe secţiile Valea Mărului - Câineni şi Valea Sadului – Livezeni pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact şi repunerea sub tensiune.

Între staţiile Valea Mărului - Câineni personalul feroviar intervine pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi eliberarea liniei. În acest moment, trenul IR 1722, care circulă pe relaţia Sibiu - Caracal, staţionează temporar, pe perioada intervenţiei, în Valea Mărului.

Se acţionează de asemenea cu drezine și personal de specialitate pe intervalul de stații Valea Sadului – Livezeni pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la linia de contact şi repunerea sub tensiune, însă trenurile care au trasat graficul de circulație prin această zonă circulă pe rute ocolitoare. Pe toate celelalte secţii CF de pe întreaga reţea feroviară se circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic.

În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidența celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operational traficul pe toate magistralele.

...................................................................................................................................................................................................................................................