Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/424/28.11.2018

Circulaţie feroviară se desfăşoară în condiţii normale de iarnă

Bucureşti, 28 noiembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

Un număr redus de trenuri înregistrează la această oră întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau de pregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă.

În această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secţiile de cale ferată de pe raza celor 17 judeţe aflate sub cod galben de ninsori şi viscol, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

CFR SA va menţine permanent legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF), astfel încât traficul feroviar să fie operaţional pe toate magistralele feroviare.

...................................................................................................................................................................................................................................................