Serviciul Comunicare Mass-Media

15.08.2018

Tel/Fax: 021.311.70.80;

Tel CFR: 021.3199539/122.905

Circulație feroviară închisă între stațiile Câmpulung Est și Câmpulung Moldovenesc

București, 15 august 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, începând cu ora 18.30 circulația feroviară este închisă între stațiile Câmpulung Est și Câmpulung Moldovenesc, unde din cauza ploilor abundente s-a produs inundarea liniei. În consecință s-a închis provizoriu circulația trenurilor între cele două stații.

Două trenuri de călători staționează momentan în gările adiacente până la redeschiderea circulației.

Personalul de specialitate CFR se află la fața locului și intervine pentru degajarea liniei și redeschiderea circulației feroviare în condiții de siguranță.

Se estimează o durată de 60 – 90 minute până la reluarea circulației.

.......................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media