INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/314/13.08.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Transformarea temporară a trecerilor la nivel pe raza Comunei Armășești (DC20) și Comunei Bărbulești (DN1D)

București, 13 august 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în perioada14.08.2018 - 06.12.2018, datorită lucrărilor de consolidare la clădirea CED Armășești, două treceri la nivel cu calea ferată vor fi tranformate temporar astfel:

  • transformarea temporară a trecerii la nivel de pe raza comunei Armasesti, situată la intersectia DC nr. 20 cu liniile CF București – Urziceni și Ploiești – Urziceni, din trecere la nivel cu instalație SAT în trecere la nivel semnalizată numai cu indicatoare rutiere – tip IR;
  • transformarea temporară a trecerii la nivel de pe raza comunei Barbulești, situată la intersecția DN 1 D cu liniile CF București – Urziceni și Ploiești – Urziceni, din trecere la nivel cu instalație SAT în trecere la nivel cu bariere – tip B.

 

În perioada desfășurării lucrărilor, H.M. Armasesti este desfiintată temporar și transformată în punct de oprire (PO) în linie curentă. Circulația trenurilor pe distanța Dridu - Urziceni și Ialomita - Urziceni, se va face pe linie simplă, pe bază de cale liberă.

Implicații în circulația trenurilor de călători, pe zi: 16 trenuri sens impar, aproximativ 8 min întîrziere/tren; 15 trenuri sens par, aproximativ 10 min.întârziere/tren.

Circulația trenurilor de marfă, se va adapta operativ, la programul zilnic.

 

.......................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media