Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

Transbordare auto între Dealul Ștefăniței și Beclean pe Someș

Bucureşti, 15 martie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFRSA informează că în jurul orei 18.55, un vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de un boghiu la ieșire din stația Dealul Dumbrăviței.

Trenul care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cherestea. La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe șină a vagoanului.

Pentru călătorii din trenul R4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca, s-a asigurat transbordare cu mijloace auto între stațiile Dealul Ștefăniței și Beclean pe Someș. În cursul dimineții se va menține măsura de transbordare auto și pentru trenurile R 4110 și R 4133 care circulă în relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca.

...................................................................................................................................................................................................................................................

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe