INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/37/09.02.2018

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ion GAVRILĂ preia conducerea CFR SA

 

 

 

Bucureşti, 09 februarie 2018

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, vineri 9 februarie 2018, Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe Ion GAVRILĂ director general interimar al companiei.

 

Ion GAVRILĂ va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

 

Ion Gavrilă, de profesie inginer și cu o experiență de 40 de ani în domeniul feroviar, a ocupat până în prezent funcţia de Director General, conform prevederilor OUG 109/2011, la SC Electrifcare CFR SA, filială specializată a CNCF CFR SA care desfăşoară activitate de întreţinere, respectiv exploatarea instalaţiilor de electrificare şi furnizare de energie electrică în sectorul feroviar. 

..................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020        ARHIVA