SERVICIUL COMUNICARE

Nr:1/2/342/18.09.2013

COMUNICAT DE PRESĂ‚

Bucureşti, 18 septembrie 2013

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA informează că domnul Sorin Mîndruţescu a demisionat din motive personale, din funcţiile de membru si preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Consiliul de Administratie (CA), condus de domnul Sorin Mîndruţescu, a fost numit de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) pe 15 aprilie 2013, conform prevederilor OUG nr 109/2011.

În perioada următoare AGA va numi un nou membru pe postul rămas vacant prin demisia domnului Sorin Mîndruţescu, din lista persoanelor propuse de consultantul SC PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants SRL, D&B David şi Baias S.C.A. şi George Butunoiu Group SRL, iar Consiliul de Administraţie va alege preşedintele.

Membrii Consiliului de Administraţie (CA) sunt George Micu, Florin Kubinschi, Enache Jiru si Sebastian Tcaciuc.