Nr. 1/2/484/17.12.2009
De acord,
Director General
Ing. Viorel Scurtu

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de siguranţă.
Pe raza regionalelor Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov şi Galaţi circulaţia feroviară a revenit la normal.
Condiţiile meteorogice nefavorabile mai îngreunează circulaţia trenurilor doar pe raza Regionalei CF Constanţa, deoarece, în jurul orei 15.45, între staţia Cernavoda Pod şi halta Dunărea, linia de contact s-a rupt din cauza depunerii de chiciură. Echipele de interveniţie s-au deplasat deja la faţa locului pentru a interveni operativ, astfel încât remedierea defecţiunii să se facă în cel mai scurt.
Trenurile aflate în circulaţie care au ca destinaţie staţiile CF Bucureşti Nord şi Constanţa pot acumula întârzieri, de maxim 120 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.