Nr. 1/2/359/21.02.2008

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în această dimineaţă la ora 2.29, locomotiva şi 8 vagoane din compunerea trenului Acc. 1692, care circula pe relaţia Timişoara Nord - Bucureşti Nord, a deraiat între staţiile Banu Mărăcine - Malu Mare, la 10 km de Craiova.

În prezent, circulaţia feroviară între Craiova şi Caracal este închisă, iar echipele speciale de intervenţii se află la faţa locului şi acţionează pentru repunerea pe şină a materialului rulant. Trenurile sunt deviate pe ruta ocolitoare Craiova - Piatra Olt - Caracal şi vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de 60 - 90 de minute.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor.