Nr. 1/2/69/04.03.2008

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia trenurilor pe relaţia Câmpina - Floreşti a fost reluată la ora 10.54 pe firul I şi la ora 11.58 pe firul II.

Trenuri întârziate:

• 1621 Bucureşti - Timişoara - 63 minute
    • 371/2 Budapesta - Bucureşti - 134 minute
    • 826 Braşov - Bucureşti - 13 minute
    • 3024 Braşov - Ploieşti Sud - 65 minute
    • 3002 Braşov - Bucureşti - 143 minute

Vă reamintim că în această dimineaţă, la ora 9.45, la bordul locomotivei trenului internaţional 371-2 care circula pe ruta Budapesta- Bucureşti s-a produs un incendiu. Locomotiva electrică a fost imediat deconectată de la reţeaua electrică şi apoi desprinsă de garnitura de tren. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri militari şi cei de la Salvare.

Din primele estimări, incendiul a izbucnit din cauza supraîncălzirii unui motor de tracţiune al locomotivei, aprinzându-se izolaţiile unor cabluri.

Cazul a fost preluat pentru cercetare de o comisie de anchetă din cadrul Autorităţii Feroviare Române (AFER).