Nr. 1/2/2/09.01.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, circulaţia feroviară este oprită pe firul I începând cu ora 5.45, respectiv 6.20 pe firul II. Cauza este ruperea pantografelor a două trenuri de marfă, care aparţin operatorilor CFR Marfă şi Rompetrol Logistic.

Trenurile 8011, care circula pe relaţia Bucureşti Obor - Constanţa şi 8032 care circula de la Constanţa spre Bucureşti staţionează în gările Pantelimon, respectiv Fundulea, până la redeschiderea circulaţiei.

La această oră echipele de intervenţii desfăşoară lucrări, pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzirile produse în traficul feroviar spre şi dinspre Constanţa la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, sau la telefon 9521.